Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para asegurarte una mejor experiencia. Al usar nuestro servicio, aceptas el uso de las mismas. Pulsa para ver más información sobre las cookies

CodedRocks - Enginyeria de programari informàtic

CodedRocks li ofereix serveis de consulta, assessorament, disseny i implementació de qualsevol tasca processada d’un projecte tecnològic.
Gràcies a la implementació a mida d’una lògica computacional en el control, l’optimització, l’automatització i la creació de tasques, CodedRocks li proposa realitzacions en programari informàtic en dos camps d’actuació per a potenciar el seu procés productiu. D’una banda, el desenvolupament o desplegament de solucions informatitzades complexes. I d’altra banda, la creació de sistemes informatitzats complexes amb integració de dispositius tecnològics.
Així doncs, l’Enginyeria de Programari Informàtic li permet integrar el potencial dels processadors al seu projecte i d’aquesta manera explorar nous camps d’actuació per a les seves properes realitzacions.
Ara bé, si és la primera vegada que sent parlar de l’ Enginyeria de Programari Informàtic no s’amoïni. A la pàgina web trobarà informació que l’ajudarà a decidir sobre la necessitat o no de CodedRocks per al seu projecte.
Compartir

Lo sentimos! No hay anuncio que corresponda a tu búsqueda. Añades un anuncio clasificado ahora.

CodedRocks - Enginyeria de programari informàtic Andorra

Ordino, Ordino, Andorra

Activo desde Viernes, 28 Abr 2017

Ref del anuncio : AD-U87089   Andorra

Esfera de actividad : Anunciante ocasional

¿Tiene algo que vender, alquilar, cualquier servicio que ofrecer o una oferta de empleo?

Pon tu anuncio o evento en andorrafree.com, es 100% gratis ✔, confiable ✔, local ✔, fácil ✔, y super rápido ✔
Vender, ofrecer, alquilar, buscar, comprar todo lo que quieras de forma gratuita. Sí 100% gratis Andorra
¿Está buscando un trabajo? Enviar tu CV en línea en la sección de búsqueda de empleo de andorrafree.com 100% gratis.

Compartir